Міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2017»

У Києві відкрилась Міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2017» - єдиний в Україні хаб інноваційних безпекових технологій

Прес-реліз
17 жовтня 2017 р. у Києві розпочала свою роботу головна подія року в індустрії безпеки України -  XXII  міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2017», що концентрує в собі повний спектр інновацій для забезпечення безпеки держави, підприємств, будівель та людей. Зважаючи на гостроту безпекових питань в енергетичній, промисловій, військовій, інформаційній та інших сферах життєдіяльності, проведення виставки є особливо актуальним.

Як зазначив під час офіційного відкриття виставки «БЕЗПЕКА 2017» Валерій Пекар, Президент компанії «Євроіндекс»: «Сьогодні індустрія безпеки переживає великий зліт, частково через ті виклики, які пов'язані з війною. Ми бачимо на виставці 30% українських виробників - це більше, ніж у минулі роки і це означає, що наші компанії посідають все більш значні позиції у цьому секторі і все більший спектр продукції виробляється вже на українських теренах. Ми бачимо тут 25% компаній, які вперше беруть участь у виставці, які пропонують абсолютно нові, інноваційні рішення для індустрії безпеки. Це свідчить про те, що індустрія безпеки стрімко розвивається».

Цього року у виставці «БЕЗПЕКА 2017»  беруть участь 129 компаній з України, Литви, Німеччини і США. На виставковій площі 4500 кв.м. представлені новітні розробки, обладнання та інноваційні рішення у галузі технічних систем та засобів безпеки, систем відеоспостереження, пожежної безпеки, контролю доступу, охорони периметру, банківської та інформаційної безпеки, антитерористичного та оглядового обладнання, IT-обладнання, обмундирування та екіпірування, безпеки на транспорті. Варто наголосити, що майже 30% учасників виставки – це українські виробники, які гідно конкурують із відомими закордонними брендами.

Особливу увагу організатори виставки звернули на рішення у напрямку забезпечення критичної інфраструктури та кібербезпеки –у рамках нових тематичних експозицій:  ««ІТ-технології: телекомунікації, інформаційна безпека, ЦОД» та «Автоматизація і безпека будівель» їх  представили 43 провідні компанії- учасника.

Вперше на виставці представлено Американський Павільйон з питань безпеки, організований Комерційною Службою Посольства США в Україні спільно з американськими компаніями, зацікавленими в реалізації сприятливих можливостей на українському ринку. Презентації інноваційних розробок від компаній-учасниць Павільйону відбудуться 19 жовтня, у третій день роботи виставки, в рамках секторального семінару «Провідні американські технології у сфері безпеки та охорони».

Від самого початку своєї роботи, виставка порадувала відвідувачів цікавими та яскравими подіями. Так, відбулася презентація цифрової готівки від генерального спонсора виставки -  компанії DASH. Вперше в Україні був підписаний договір на постачання та придбання програмного забезпечення (ПЗ) за криптовалюту між компаніями AxxonSoft і ITX. Відразу після публічного підписання договору  компанія ITX здійснила оплату за ПЗ з використанням транзакцій блокчейну DASH. До речі, у кафе бізнес-зони, кожен бажаючий міг оплатити їжу та напої криптовалютою.
Також увагу відвідувачів привернуло видовищне  Шоу майстер-класів груп швидкого реагування, яке традиційно відбувається у рамках виставки.

Виставку «БЕЗПЕКА 2017» супроводжує насичена програма заходів – семінарів, конференцій, презентацій, круглих столів.  Зокрема, в перший день виставки відбувся семінар «Страхування кібер-ризиків — "пізнана необхідність"» за участю представників Київської Кібер-академії, представництва в Україні брокера Ллойда Oakeshott Insurance Consultants Ltd., СК «ФІНЕКС», круглий стіл «Управління ризиками небезпек в інтегрованих системах безпеки на підприємствах», організований журналом «Охорона праці», науково-практична конференція «Технічне регулювання — запорука безпечності продукції», організована Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Національним органом стандартизації України, Радою технічних комітетів стандартизації України, асоціаціями виробників та споживачів України, та інші заходи.

Організатори виставки «БЕЗПЕКА 2017» - компанія «Євроіндекс» та Експоцентр «Наука» НАН України. Виставка проходить за підтримки Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій,  Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Чекаємо вас на виставці «БЕЗПЕКА 2017» з 17 по 20 жовтня 2017 року за адресою: Київ, вул. Салютна, 2Б     (м. «Нивки»), Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», павільйон № 1.
Безкоштовне запрошення можна отримати після реєстрації на сайті:  http://my.euroindex.ua/?feventid=440

18 жовтня 2017 р.
Розділи виставки та програма заходів - на сайті  http://www.bezpeka.ua/?pid=0
Гарячі новини, події та фотозвіти – на сторінці у Facebook - www.facebook.com/Euroindex
Виставка працює з 10 до 18:00 (вхід відвідувачів припиняється о 17:30, в останній день виставки  20 жовтня - о 15:00).

Інформаційна довідка.  Міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2017»  відбувається щорічно у Києві. Організатори – компанія Euroindex (Україна) та Експоцентр «Наука» НАН України.  Провідні світові та вітчизняні  бренди щороку обирають виставку  «БЕЗПЕКА» для виведення на ринок нових продуктів і рішень у  різноманітних напрямках сфери безпеки. Кожного року в рамках виставки проходить понад 30  заходів, які відвідують спеціалісти галузі, керівники компаній та  підприємств, представники державних установ та організацій.
За додатковою інформацією звертайтесь: +38 (044) 461-93-01, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  (Наталія Носач)