elcomUkraine 2017: на хвилі позитивних тенденцій

XXI міжнародна виставка elcomUkraine 2017

Енергетика. Електротехніка. Енергоефективність.

11-14 квітня 2017 р., Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»,

Київ, вул. Салютна, 2, м. «Нивки»

elcomUkraine 2017: на хвилі позитивних тенденцій

IMG 0936

11-14 квітня 2017 року у Києві успішно відбулася XXI міжнародна виставка elcomUkraine 2017 – найбільш масштабна подія в сфері енергетики, електротехніки, промислової автоматизації та світлотехніки в Україні. Підсумки виставки виправдали найсміливіші очікування - організатори відзначили зростання інтересу до виставки з боку компаній і підприємств, а учасники - високий якісний рівень аудиторії відвідувачів. Все це підтверджує появу позитивних тенденцій на ринках, які є стратегічно важливими, в умовах гострої необхідності підвищення енергоефективності підприємств і об'єктів житлово-комунального господарства, переходу на європейські стандарти обліку і управління, а також розвитку нових технологій і відновлюваних джерел енергії в Україні. Представляємо підсумки виставки в цифрах і фактах.

Цього року у виставці elcomUkraine взяли участь 253 компанії з 11 країн світу: Австрія, Білорусь, Німеччина, Китай, Литва, Польща, Словаччина, Туреччина, Україна, Швеція, Південна Корея - всього 49 іноземних компаній-учасниць, які представили десятки всесвітньо відомих брендів. Традиційно на виставці було представлено 2 національних павільйони - Німеччини і Туреччини.

У порівнянні з минулим роком, кількість учасників зросла на 26%, при цьому 23% експонентів взяли участь у виставці вперше.

Потішила виставка відвідувачами, кількість яких цього року досягла 8912 особи, що на 15% більше, ніж у 2016 році. Аудиторія відвідувачів - це керівники підприємств і підрозділів, компаній і промислових підприємств, технічні фахівці, електрики, електротехніки, інженери-енергетики, інженери-конструктори, інженери промислової автоматизації, фахівці із закупівель, та інші. Показово, що в своїх відгуках компанії-учасники відзначили високий професійний рівень запитів з боку аудиторії. Так, багато хто прийшов на виставку, з метою знайти конкретне рішення завдань, які стоять перед їх компанією чи підприємством. На стендах постійно відбувались переговори, було встановлено багато нових контактів. Найбільш відвідуваними були 2 і 3 день проведення виставки, під час яких декому довелось в терміновому порядку друкувати додатковий обсяг інформаційно-рекламних матеріалів, щоб задовольнити інтерес усіх охочих.

IMG 0763

Традиційно, в рамках виставки були організовані тематичні та спеціальні виставкові експозиції: Електротехніка, Системи енергозабезпечення та електроживлення, Кабельно-провідникова продукція, Світлотехніка і GREEN EXPO/альтернативна електроенергетика, відбулися виставки: EIA: електроніка і промислова автоматизація і ТЕХНОПРИВОД. На стендах були представлені новинки у всіх сферах енергетики та електротехніки, включаючи альтернативну енергетику - як окремі продукти, так і комплексні рішення. Також в програмі виставки щодня проходили заходи - семінари і конференції з актуальної галузевої тематики.

Таким чином, виставка elcomUkraine вкотре підтвердила, що є ефективним бізнес-майданчиком, який щороку збирає сотні провідних компаній і тисячі фахівців у сфері енергетики, електротехніки та промислової автоматизації, для ознайомлення з новими технологіями і налагодження нових контактів.

IMG 0797

А поки задоволені учасники роз'їхалися по домівках, організатори вже починають підготовку до наступної виставки. До зустрічі на elcomUkraine 2018!

24 квітня 2017 р.

Інформаційна довідка.

Міжнародна виставка elcomUkraine відбувається щорічно в Києві з 1996 року. Організатори - компанія Euroindex (Україна) і Fairtrade (Німеччина). Провідні світові бренди обирають виставку elcomUkraine для виведення на ринок нових продуктів і рішень. Щорічно в рамках виставки проходить більше 20 заходів і презентацій, які відвідують фахівці галузі, керівники компаній, підприємств, торгівельних організацій.

Виставка elcomUkraine 2017 пройшла 11-14 квітня 2017 року за адресою - Київ, Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (павільйон № 3), вул.Салютна, 2 (м. «Нивки»). Більш детальна інформація - на сайті http://www.elcom.ua/?pid=0

За додатковою інформацією звертайтеся: +38 (044) 461-93-01, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.